Super Credit е част от

Алианц

"Ние окуражаваме нашите клиенти да откриват живота, защото са защитени от Алианц" - Оливър Бете, Главен изпълнителен директор на Allianz

5/5 — от 5 отзива

Устойчивият растеж е от съществено значение, за да предлагат на клиентите сигурност.Цел на Allianz 
We secure your future

От 1890 г. по целия свят Allianz работи усилено, за да осигури живота на хората и да дадат кураж на клиентите за това, което предстои.

Allianz са актюери, съветници и обслужващи агенти; инженери, юристи и експерти в областта на технологиите; професионалисти, които са дъщери и синове, майки и бащи, счетоводители, инвеститори и предприемачи - и заедно оформят индустрията.

От Allianz знаят колко е важно да имаш коректен партньор до себе си, който да предоставя солидни и устойчиви решения и за това се стремят да го правят правилно - със страст, всеки ден.

Печеливш растеж

Устойчивият растеж е от съществено значение, за да предложат на клиентите сигурност. В процеса на трансформация увеличават конкурентоспособността и предлaгат на клиентите най-атрактивните продукти. Само така могат да осигурят бъдещето.

Инвестиции и дигитализация

Allianz имат стратегическа цел: да намалят сложността за клиентите и да бъдат бързи, лесни за разбиране, удобни и прозрачни.

Продукти, които са лесни за обяснение, отлично обслужване и компетентни съвети са тяхната максима, посредством леки процеси и структури.

Светът около нас се променя бързо и финансовите услуги заедно с него. Renewal Agenda на Allianz гарантира, че продължават да надграждат върху стабилните основи и затвърждават водещата си позиция, като фокусират усилията си в пет области на действие: Фокус към клиента, Дигитализация по подразбиране, Техническо съвършенство, Двигатели за растеж и Приобщаваща меритокрация. Хората и представянето имат значение в култура на приобщаваща мериокрация.
 

Обещанието на Allianz

В Allianz вярват, че е важно да имат многообразна и приобщаваща работна сила. Наемането на хора от различни среди и това да ги приобщят е, според тях, основна движеща сила за успеха на глобалната компания.

Allianz провежда мерки за насърчаване на приобщаването и провежда политика на нулева толерантност към дискриминация и тормоз. Това се измерва ежегодно в проучване за ангажираността на служителите.

Глобалният съвет за многообразие на Allianz SE осигурява прилагането на стратегия за многообразие във всички организации на Allianz, за да отговори на ангажимента на Allianz за включване. Съветът се председателства от Ниран Пейрис, член на борда на Allianz SE и спонсор на въпроси, свързани с многообразието и приобщаването. Съветът съществува от 2007 г.

Съветът за глобално разнообразие следи плановете за разнообразие и включване и как те се прилагат от различните компании на Allianz. Ръководителят на групата "Разнообразие" помага за координирането на различните програми и следи за това, те да съответстват на целите на Allianz.

Продукти на Алианц

Жилищни кредити

Потребителски кредити

Лизинг

Финансов лизинг с клауза за прехвърляне на собствеността

Разнообразие от лизингови схеми. Лесни лизингови решения.

Научете повече

Оперативен лизинг

Без риск от обезценка на актива.

Научете повече

Алианц 35 +

Продуктът може да се използва и в двата варианта на финансов лизинг с опция и с клауза за прехвърляне на собствеността.

Научете повече

Леки, лекотоварни, товарни автомобили, ремаркета и автобуси

Базови параметри за стандартна сделка при финансиране закупуването на ново ПС.

Научете повече

Финансов лизинг с опция за прехвърляне на собствеността

Придобиването на собствеността е по желание на лизингополучателя.

Научете повече

Селскостопанска техника

Растете и се развивайте!

Научете повече

Машини, оборудване и строителна техника

За Вашия бизнес!

Научете повече

Алианц 45+

Подходящ за Юридически лица.

Научете повече

Търсите най-изгодните оферти за кредитиране или рефинансиране?

Поискайте консултация