Super Credit е част от

Услуги

Екипът познава в дълбочина и детайли пазара на кредитните продукти и тълкуването на дребните шрифтове в условията. Ежедневно се информира за тенденциите в пазара на кредитното консултиране и за нови кредитни продукти от банкови и небанкови финансови институции в България, за да усъвършенства услугите, които предлагаме за Вашите нужди и желания. Обслужваме клиенти в цялата страна. Благодарим Ви за интереса към нашите консултантски услуги!

Ипотечни кредити

Желаете да откриете най-изгодните оферти и условия за банков ипотечен кредит, за да Ви послужи за покупка или ремонт на имот?
Нека Ви помогнем да направите детайлно информиран избор и да получите специални предложения за ипотечно кредитиране от водещи банки.

Научете повече

Рефинансиране и преместване на експозиция

За да подобрите условията и да намалите разходите по настоящи действащи кредити според пазарната ситуация, нашите консултанти ще договорят по-изгодни условия в настоящата банка кредитор или ще се преборят за по-добра алтернатива с преместване на експозиция в друга банка кредитор, с която работим.

Научете повече

Потребителски кредити

Желаете кредитна консултация за най-изгодна оферта за потребителски кредит? Заявете запитване към нашите експерти по кредитиране, за да получите финансиране за Вашите желани продукти и настоящи нужди чрез потребителски кредит.

Научете повече

Бизнес и Инвестиционни кредити

Нашите експертни консултанти съдействат за кредити за микро, малки и средни предприятия, корпоративни клиенти, както и за предприемчиви клиенти стартиращи своя бизнес сега. Възползвайте се от най-подходящия и изгоден кредит за оборотни или инвестиционни нужди на Вашия бизнес, като получите специални оферти за кредитиране чрез нас.

Научете повече

Лизинг на движимо или недвижимо имущество

Получавате експертна консултация относно изгодни предложения за лизинг и тълкуваме условията по офертите на разбираем език. Лизинг за движимо и недвижимо имущество, както и с цел за финансиране на нова и употребявана земеделска техника и транспортни средства и оборудване на бизнеса.

Научете повече

Студентски кредити

Желаете да инвестирате в образованието си или имате нужда от пари за да се възползвате от стаж или студентска бригада в чужбина? Кредитните консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да осъществите финансиране за Вашите образователни цели и мечти.

Научете повече

Търсите най-изгодните оферти за кредитиране или рефинансиране?

Поискайте консултация