Super Credit е част от

За нас

 

Ние сме на разположение, за да Ви съдействаме за изпълнението на Вашата цел и да Ви дадем полезна информация и най-добрия съвет за правилния избор при кредитиране, независимо от местоположението Ви в България. Нашите експертни консултанти обслужват клиенти в цялата страна. В качеството си на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с водещи банки и небанкови финансови институции в България. Професионалните кредитни консултанти откриват и виждат съществени разлики в процентите и условията по офертите на финансовите партньори за кредитиране. Тези особени разлики могат да бъдат спестени и успешно договорени в полза на клиента-кредитоискател. Консултантските услуги на SUPER CREDIT са абсолютно безплатни и не събираме такси и комисиони от клиентите. Нашите приходи се генерират изцяло за сметка на банките и небанковите финансови институции, с които имаме сключени партньорски правни договори според законодателството в България. Най-голямата печалба и удовлетворение за екипа на SUPER CREDIT са доволните клиенти, които говорят добро за нас!

Ние сме действащ член на Асоциация на кредитните посредници в България и стриктно спазваме принципите и правилата на поведение според Етичния Кодекс за професионална етика и честна конкуренция. Благодарим Ви за интереса към нас и нашите консултантски услуги!

Нашите ценности

 • Висок професионализъм

  Работим водени от философията за високи стандарти на работа, изграждана на базата на солиден банков опит на екипа при кредитиране.
  Професионалисти, които са успешно специализирани в ипотечните кредити и реализиращи голям обем ипотечно кредитиране на пазара.

 • Етичност

  Работим с отговорна гаранция за спазването на професионална етика, лоялна конкуретност и добросъвестна политика за равнопоставеност в партньорските отношения.

 • Уважение

  Работим с грижа и внимание в персонализирано отношение и работим да запазваме добрия имидж и репутация на нашите уважавани клиенти, конкуренти и партньори.

 • Честност

  Работим отдадено всеки ден за запазване на професионалната чест и достойнство на екипа, като водим достоверна и открита комуникация с обективна информираност към клиенти и партньори.

 • Дискретност

  Работим в строга конфиденциалност при съдействието за събиране на най-изгодните оферти и условия за клиенти от финансови партньори и при сключване на сделки. Подвластни сме на Етичен Кодекс и политика за поверителност на чувствителна информация и запазване на търговска тайна, така и правно отговорни пред Законите на Република България.

Основана 2019

История

В началото беше родена идея от професионалисти в банковото дело и ипотечното кредитиране. Една идея със зародиш да служи полезно и да създава стойност за клиента.

През 2019 година с посрещането на пролетта, заедно с екип от експертни кредитни консултанти създадохме SUPER CREDIT — Кредитен център. Консултантска компания с благополучна история на кредитен консултант, с действащ лиценз, издаден от Българска народна банка. Още от създаването си SUPER CREDIT успя да се наложи сред лидерите на пазара за кредитно консултиране. Заслужено получи ценни призвания и отзиви от клиенти и партньори, както и награди за "Златен партньор", "Най-добър старт в продажбите през 2019 г." и "Най-голям обем жилищни и ипотечни кредити" от водещи банки в България. SUPER CREDIT вече е разпознаваемо и авторитетно име, еталон за качество на обслужване, предлагани услуги и коректност с множество доволни клиенти, станали наши приятели в живота.

През есента на 2021 година АКПБ прие Етичен Кодекс с изградени принципи, които SUPER CREDIT отговорно следва за лоялност и за висок стандарт на работа. Асоциацията на кредитните посредници в България възобновява своята дейност през пролетта на 2018 година. Mисията ѝ е да издига престижа на бранша и професията кредитен консултант, както и да осигурява на членовете си достъп до специализирани обучения и информация, като си сътрудничи с банките и Асоциацията на банките в България, с представители на Българска народна банка, както и като създава нови партньорства с други организации. АКПБ насърчава почтената конкуренция на пазара на кредитните консултанти и анализира пазарните тенденции и нуждите на клиентите, с цел развитие на предлаганите консултантски услуги.

Чест и достойнство е в историята си на развитие SUPER CREDIT да се присъедини към Асоциацията.

 

Нашата мисия

Мисията на SUPER CREDIT с екип професионални консултанти с дългогодишен банков опит на ръководни позиции е всеотдайно да съдействат с експертна консултация на клиентите. Да откриват подходящите кредитни продукти на банки и небанкови финансови институции според финансовите нужди и профила на клиента. Да се борят почтено и да договарят възможно най-изгодните условия на сделката за кредитиране или рефинансиране сред "море от конкуриращи се оферти". Отговорно да помагат и да пестят време и енергия, като поемат значителна част от ангажиментите на клиента. Свързани по събиране и систематизиране на необходимите документи при кандидатстване за кредитни продукти от банкови и небанкови финансови институции. Защото вярваме, че най-ценното за нас е клиента, да препоръчва нашите услуги и да остане изключително доволен от сключената сделка за кредитиране и да получи добавена стойност от SUPER CREDIT. Екипът остава приятел в нужда на клиента за взимане на важните решения при финансиране.

 

Разберете повече за кредитните консултанти

Хората за нас

Наложи се при закупуване на жилище да потърсим варианти за вземане на банков ипотечен кредит с най-подходящите за моето семейство условия. Благодарение на консултантите на SUPER CREDIT със съдействие, съвети и контакти с инвеститор-банка, моето семейство успя по спокоен и сигурен начин да вземе необходимата сума за финансиране. Без професионалната намеса на кредитните посредници, всичко щеше да протече по много по-труден и несигурен начин. Усещахме сигурност, подкрепа и вяра, че това което желаем ще стане. Благодаря Ви!

Дарина Дикова

03.12.2021 г., град Плевен

Благодаря на екипа на SUPER CREDIT за изключителния професионализъм, подкрепа и човешко отношение, демонстрирано към мен по време на подготовката и завършването на сделка за покупко-продажба на недвижим имот чрез банков ипотечен кредит!

Пламена Грозданова

11.10.2021 г., град Варна

Искрени благодарности към SUPER CREDIT за съдействието при отпускане на кредит при оптимални за мен условия от ДСК и успешното закупуване на желаното от мен жилище!

Хатидже Бозук

23.09.2021 г., град Варна

Клиент съм на Ралица Станева, служител в Супер кредит гр. Варна. Искам да изкажа своята благодарност към нея. С моя съпруг харесахме много изгоден имот в гр. Варна и единствено Ралица успя да ни помогне, за да го закупим с кредит. Тя знае всичко за всяка банка – условия за отпускане на кредит, начин на общуване със служителите, към всеки клиент има подход, за да разбере къде да го насочи. Не се отказва, докато не помогне. Винаги е усмихната, приветлива и отзивчива. За мен Ралица Станева е като ангел, който с всички сили сбъдна нашата мечта.

Магдалена Ненова

13.01.2023 г., град Варна

Потърсихме консултация за кредит от SUPER CREDIT през летния, отпускарски сезон и въпреки, че повечето хора почиват, получихме изключително внимание и помощ. Светла и компания ни преведоха през целия процес безболезнено и с внимание към детайла, за което сме изключително благодарни.

Нели и Момчил

13.09.2022 г., град София

Напредничави кредитни консултанти

 

Нашите експертни консултанти обслужват клиенти от всяко местоположение в България.

 

Светла Стаменова

Управител и Експерт кредитен консултант

Даниела Димитрова

Финансов Директор

Вера Мишева

Експерт кредитен консултант

Търсите най-изгодните оферти за кредитиране или рефинансиране?

Поискайте консултация