Super Credit е част от

SUPER CREDIT заслужено награден за "Златен партньор" на банка ОББ

Още от създаването на кредитния център преди 2 години, екипът на SUPER CREDIT успява да наложи с усилен труд и всеотдаеност името сред лидерите на пазара за кредитно консултиране и вече е разпознаваема компания с множество доволни клиенти.

SUPER CREDIT (част от корпоративната група Stoyanov Enterprises) беше отличен на специално събитие през лятото на 2021 година за "Златен партньор" на ОББ на церемонията по връчването на Годишните награди на банката.

Златният приз получи г-жа Светла Стаменова, съосновател и директор на компанията, присъстваха още Вера Мишева (професионален кредитен консултант), Невена Стоянова (управляващ директор на Luximmo Finest Estates) и Никола Стоянов (основател на Stoyanov Enterprises).

Специалното събитие едно от най-значимите за банката, организирано от ОББ се проведе от 9 до 11 юли 2021 година в луксозния хотел, впечатляващ с гостоприемство, природа и 5-звездна атмосфера Royal Palace Helena Sands в Слънчев бряг.

Любезните домакини бяха съчетали церемонията с множество обучения, семинари и networking активности.

Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

 

 

Още от Полезно