Super Credit е част от

Статия в stonehard.bg: В София все още има качествени имоти ново строителство под 1000 €/кв.м

Atlantis Barcode се очаква да бъде завършена до края на 2023 г. и предлага на бъдещите новодомци цени от под 1000 евро/кв.м.

Напредва строителството на една от най-модерните нови сгради в Люлин

Atlantis Barcode се очаква да бъде завършена до края на 2023 г. и предлага на бъдещите новодомци цени от под 1000 евро/кв.м.

Новото бижу на Люлин се намира на бул. "Д-р Петър Дертлиев", в непосредствена близост до кръстовището с бул."Панчо Владигеров".

В района са разположени супермаркети, метростанция, детски градини и училища.

Сградата предлага отлични условия, както за живот, така и инвестиционни възможности, заради голямото търсене на имоти под наем в района.

Комплексът се състои от два сгради с общо 93 апартамента. По-голямата част от имотите са разпродадени, но все още налични са малко под 40% от апартаментите, сред които двустайни, тристайни и четиристайни жилища.

Жилищата се предлагат ексклузивно и без комисиона за купувачите от STONEHARD - първата българска агенция, специализирана в продажбата и маркетинга на имоти ново строителство.

Покупка с банков заем. Колко ще ни струва?

Атрактивната цена на имотите означава, че ново жилище в проекта може да се закупи срещу съответно 492 лева и 732 лева месечна вноска за 20-годишен кредит с 20% самоучастие за купувачите.

Данни на кредитният консултант SUPER CREDIT* сочат, че месечните вноски за 30-годишен кредит са съответно 367 и 542 лева.

Какво получаваме?

Имотите в Atlantis Barcode се отличават с просторни и максимално изпълнени със слънчева светлина помещения, функционално разпределение и комфортна семейна среда.

Бъдещите новодомци ще разполагат с гледки към Витоша и града.

Апартаментите се предават в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка, с 5-камерна PVC дограма REHAU със стъклопакет 4 сезона, външни блиндирани врати със секретен заключващ механизъм, които са включени в цената на всяко жилище.

Сградите са с луксозни общи части и тихи електрически асансьори. Отоплението е на ТЕЦ с хоризонтална инсталация.

Проектът се изгражда от строително-предприемаческата компания Атлантис България Холдинг, която е с 25-годишен опит в сектора. Към края на месец юли 2022 година е достигнат четвърти етаж, АКТ 14 се очаква до края на годината, а цялостното завършване на проекта – в края на 2023 година.

*Стойността на заемния ресурс зависи пряко от профила на кредитополучателя и най-вече неговите доходи.

Вижте повече за Atlantis Barcode тук!
Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно