Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: Paradise Place с 2 отличия от конкурса "Сграда на годината 2023"

Paradise Place получи АКТ16 през юни 2023 и вече посрещна първите си обитатели.

Paradise Place с 2 отличия от конкурса "Сграда на годината 2023"

 
 
Премиум комплексът Paradise Place получи две големи награди на тазгодишната церемония по връчването на статуетките от конкурса "Сграда на годината 2023". Събитието, организирано от Градът Медия Груп, се състоя на 14.12.2023 г. в Sofia Event Center, a проектът Paradise Place е отличен в категориите "Жилищни комплекси от многофамилни сгради" и "Сграда на годината 2023 - I място - Награда на публиката".
 
Наградите бяха приети от Кирил Кирилов, изпълнителен директор на Парадайс Плейс, проектантът арх. Христо Пенчев, изпълнителен директор на студио ПроАрх и арх.Иво Диков, собственик и управител на Elite Building Company - изпълнител на Paradise Place.
 
На церемонията присъстваха още Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO и BARNES Bulgaria, и Илияна Братованова, водещ консултант по продажбите в проекта.
 
Paradise Place получи АКТ16 през юни 2023 и вече посрещна първите си обитатели. Локацията му е ключова - на втора линия на бул."Черни връх", на пешеходно разстояние от Paradise Center, метростанция "Витоша", Южен парк, детски и учебни заведения.
 
Премиум комплексът се състои от 4 жилищни сгради, собствено парково пространство с детска площадка, алеи и кътове за отдих, СПА център със закрит плувен басейн и фитнес зала и рецепция с функции на консиерж.

Налични за продажба са: 

  • Двустайни апартаменти от €150000 (без ДДС);
  • Тристайни апартаменти от €260000 (без ДДС);
  • Четиристайни апартаменти от €340000 (без ДДС);

Без комисиона от купувача!

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в Paradise Place с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно