Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: Barnes Paradise Place получи АКТ 16

Луксозният проект вече посреща собствениците на имоти, а Вие все още имате възможност да закупите имот в този истински впечатляващ 5-звезден комплекс!

Комплексът събитие Barnes Paradise Place получи АКТ 16! 

Вижте наличните апартаменти тук!

 

Barnes Paradise Place промени представите на купувачите за това какво трябва да предложи един жилищен проект, за да бъде в най-високия сегмент на пазара. Локацията му е подбрана неслучайно - в близост до метростанция „Витоша“, Paradise Mall и Billa, реномирани детски градини и училища, спортни обекти и паркове.

Част от удобствата, които ще бъдат на разположение на обитателите в Barnes Paradise Place включват спа център със закрит плувен басейн и фитнес зала, рецепция с консиерж и собствен парк.

Актуалните цени са от 2 054 €/м² (без ДДС)! Без комисиона от купувача!

Изберете изключителния комфорт и защитената среда на един от най-търсените затворени комплекси в София!

Barnes Paradise Place е разположен в кв. „Кръстова вада“ в район „Лозенец“ – една от най-комуникативните точки на столицата, с бърз достъп до планината Витоша и до центъра на града чрез бул. „Черни връх“.

Наблизо е най-големият търговски център в София, а за тези които не обичат да ползват автомобила си в града, на разположение е станцията на метрото „Витоша“. Очаква се Акт 16 да бъде получен в началото на 2023 г.

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в Barnes Paradise Place с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

 

Още от Полезно