Super Credit е част от

SUPER CREDIT със специален приз от банка ДСК за "Най-голям обем жилищни и ипотечни кредити"

Висока оценка с награди "Най-добър старт в продажбите през 2019 г." и "Най-голям обем жилищни и ипотечни кредити" от банка ДСК за положените усилия, доволни клиенти и усвоени кредити чрез консултантите на SUPER CREDIT.

SUPER CREDIT е кредитният консултант с най-голям обем жилищни и ипотечни кредити, насочени към Банка ДСК през първото шестмесечие на 2019 година!

Това стана ясно по време на Годишната конференция за кредитни посредници, състояла се на 13.09.2019 г. в хотел Rosslyn Dimyat, град Варна.

SUPER CREDIT - Кредитен център стартира своята дейност като лицензиран кредитен консултант през март 2019 година и само за няколко месеца успя да си заслужи наградите "Най-добър старт в продажбите през 2019 г." и "Най-голям обем жилищни и ипотечни кредити".

Отличията бяха връчени от г-жа Диана Митева, изпълнителен директор на Банка ДСК. SUPER CREDIT беше представляван от Даниела Димитрова, финансов директор на SUPRIMMO REAL ESTATE GROUP.

Успехът на екипа на SUPER CREDIT се дължи както на доказания професионализъм на неговия директор г-жа Светла Стаменова, така и на изключително атрактивните оферти в портфолиото на SUPRIMMO REAL ESTATE GROUP, които привличат купувачите, търсещи да закупят имот с ипотечен кредит.

Част от тези ексклузивни жилищни проекти, включват Comfort Residence - Симеоновско, Cherkovna Residence и най-новия мащабен жилищен проект в близост до метростанция - Verde!
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно