Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: Арх.Ангел Захариев за амбициозния проект S TOWER в град София

S TOWER е най-бляскавият и амбициозен нов ексклузивен проект в портфолиото на нашите партньори LUXIMMO. Той вече е в етап на предварителни продажби и предизвика интереса на купувачите със смелата си визия и концепция.

Архитектурата трябва да се стреми да бъде в крак с времето в което е създадена, да предизвиква сетивата на наблюдателите и да създава емоции сред обитaтелите.

S TOWER дава ясен отговор на този стремеж!

Днешното време се характеризира с динамика на процесите, търсене на баланс между работа и забавления, засилена роля на технологиите в ежедневния живот. Сградите е логично да адресират тези отличителни белези на съвремието и да помагат на обитателите си живеят пълноценно в големите градове. Всичко това, заедно с новата естетиката на заобиклящите ни потребителски предмети, както и ускоряващото се развитие на технологиите, включително и строителните, изискват създаването на нов архитектурен образ.

Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S TOWER е носител на новата архитектурна естетика на 21-и век.

Животът в големия град изисква наличието в близост на услуги и удобства, както и на разнообразни „междинни” пространства.

Съвременните градски проекти съчетават в себе си повече от една функция, като по този начин предлагат на живущите възможност да пестят от времето за придвижване и в същото време оживяват градското пространство през по-голяма част от денонощието.

S-Tower съчетава различни функции под един покрив - апартаменти, хотелски услуги, офиси, ресторант, магазини и салон за красота, зони за отдих.

„Междинните” пространства се намират между „личните” пространства (жилище, офис), и изцяло публичните пространства (улица, площад). Те са много важи в съвеменния живот – разширяват жизненото пространство и предлагат допълнителни възможности за отдих, работа, социални контакти.

В S TOWER те са в изобилие – голямо представително фоайе, ресторант с голяма тераста, полу-открити пространства около сградата за релакс и социални контакти на обитателите, дзен градина с водна площ. Просторното фоайе с височина от два етажа ще бъде като „приемна” за живущите и техните гости, от където ще се разкрива сценографичната гледка към богато озелененият вътрешен двор с водни ефекти, и с разнообразни зони за отдих и игра.

В съвременния глобален свят, хората изпитват все по-голяма потребност от чувства на принадлежност и идентичност. Те има нужда да се асоциират с техния град, квартал, сградата която обитават и това може да се постигне със средствата на архитектурата. Ако сградата която обитават е елегантна, открояваща се, представителна, това действа положително на нейните обитатели и повишава жизнения им стандарт.

S TOWER е именно такава сграда – тя съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато, прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своя блясък и променящ се образ през различните части на денонощитето ще допълва динамичните форми на сградата.

Ранообразието е ключов елемент от съвременния живот. Свикнали сме да имаме огромен избор от потребителски стоки, които да избираме според индивидуалния ни вкус и потребности, но при избора на жилище обичайно не е така.

Затова, подходът при проектирането на S TOWER е в предоставаянето на голям избор от видове апартаменти, различни по големина, ориентация, височина спрямо терена, предпочитана гледка, размер на помещенията и т.н. Също така, конструктивната система позволява и допълнително прекрояване на вътрешните разпределения според желанията на клиентите.

Остъклените фасади ще внасят много светлина в помещенията и ще предоставят неповторими гледки към града и планините, също така ще преодоляват границата между вътрешното и външното пространство и ще създават усещане за по-просторни помещения.

С иновативната си архитектура, разнообразния функционален микс и комуникативната локация, S TOWER е един от проектите, с които София ще се гордее в следващите десетилетия.

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в S TOWER с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно