Super Credit е част от

Статия във forbesbulgaria.com: Качество и лукс на едно място в Barnes Paradise Place

Жилищен комплекс с парк и удобства от най-висок клас до Paradise Mall - гр. София, кв. Кръстова вада.

Новият комплекс Barnes Paradise Place предлага идеалното съчетание между градска среда, природа и удобство на жилищата

Натоварено ежедневие, високи нива на стрес, а в допълнение и икономическа обстановка с постоянно променящите се параметри. Това ни съпътстваше в последните две години и не е ясно какво точно ще бъде бъдещето. В такава ситуация едно от местата, където човек може да зареди „батериите“ си за сравнително кратко време и да продължи след това с нови сили, са 5-звездните хотели с луксозни стаи и общи площи, парк и СПА център. За съжаление, престоят в такъв хотел може да продължи от два-три дни до седмица, много рядко по-дълго.

Едва ли има човек, който да не си мечтае да бъде постоянно в такава обстановка. Да може винаги след тежък ден да се потопи в лукс и да изгони натрупаното напрежение.

За радост, желанието вече е изпълнимо с новия жилищен комплекс Barnes Paradise Place, предлаган от BARNES Bulgaria.

Това e един от малкото комплекси от затворен тип в България, в който освен висококачествени жилища на разположение на обитателите му има собствен парк, 19-метров басейн, СПА център и фитнес. А в допълнение – и рецепция с функции на консиерж, с което бъдещите собственици ще получат своите пълноценни 5-звездни удобства, уют и комфорт на обитаване.

Комплексът се състои от пет сгради с обща РЗП от 40 209 кв. м, и е проектиран с единно пространствено и комуникационно решение. Четирите жилищни сгради са по периферията на терена, като оформят общо вътрешноквартално пространство, което е обособено като парк, проектиран с грижа към жителите и техните деца.

Предвидени са различни типове апартаменти, от едностайни до четиристайни, мезонети и пентхауси. Баланс между зеленина, кътове за почивка и алеи предоставя място за пълноценен отдих, като в центъра на комплекса е предвидено изграждането и на площадка за деца от 2 до 13 години. Тя ще е обградена от зеленина и ще отговаря на всички съвременни изисквания за функционалност и безопасност.

Петата сграда е изцяло подземна, а достъпът до нея се осъществява от подземна улица, завършваща в двата си края с две двупосочни рампи. Чрез тази улица има достъпност до подземните гаражи и паркоместа, като всяко от тях има връзка с входовете на сградите. Към част от тях са проектирани и складови пространства. Комплексът ще разполага с 24-часова физическа охрана и специално проектирана охранителна система. Пешеходният и автомобилният достъп до сградите ще се осъществяват от две места.

Конструкцията на сградите е монолитна стоманобетонна скелетно-безгредова с височина на етажите 295 см. Фасадата е вентилируема, окачена, с паропропусклива, водонепропусклива и ветрова мембрана и крайно покритие комбинация от врачански варовик „Крема екстра“ и Травертин.

Всички настилки в лоби, етажни фоайета и апартаменти са изградени от висококачествени материали с шумо- и топлоизолация. Прозорците са с немска дървена дограма с трислойно слепен селектиран профил, а към всеки апартамент има висококачествена италианска блиндирана врата. Всеки апартамент ще разполага с видеодомофонна и конвенционална система за видеонаблюдение, както и с инсталации за интернет и телевизия.

Barnes Paradise Place е разположен в кв. „Кръстова вада“ в район „Лозенец“ – една от най-комуникативните точки на столицата, с бърз достъп до планината Витоша и до центъра на града чрез бул. „Черни връх“.

Наблизо е най-големият търговски център в София, а за тези които не обичат да ползват автомобила си в града, на разположение е станцията на метрото „Витоша“. Очаква се Акт 16 да бъде получен в началото на 2023 г.

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в Barnes Paradise Place с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.
 

 

Още от Полезно