Super Credit е част от

Тасков & Стоянов

Бутиково строителство.

5/5 — от 5 отзива

Комфорт, естетика, качество и грижа за клиента...

ТАСКОВ & СТОЯНОВ е строително-инвестиционна компания, собственост на Камен Тасков и Никола Стоянов — доказани експерти, съответно в областта на жилищното строителство и маркетинга на имоти в България.

ТАСКОВ & СТОЯНОВ разчита на ефективен бизнес модел, който се е доказал в годините. Следвайки идеята за бутиков тип строителство, съдружниците залагат на няколко важни принципа във всеки един от своите проекти:

  • Комфорт на обитаване
  • Естетичност и безупречна архитектура
  • Енергоефективност и нескъпа поддръжка
  • Най-високо качество на строителните работи и влагани материали
  • Постоянен инвеститорски контрол към всички подизпълнители
  • Лично внимание към всеки клиент

Резултатът е винаги налице — създадената стойност на жилищния продукт надвишава значително неговата цена. Това е гаранция за сигурни продажби и удовлетворение сред клиентите на компанията! 

Инвестиционната група компании ТАСКОВ & СТОЯНОВ стартира първите си жилищни проекти през 2004 г. Под управлението на своите основатели, строителния предприемач Камен Тасков и експерта по недвижими имоти Никола Стоянов, групата набира бързо скорост през бума на курортното жилищно строителство през периода 2004-2009 г. За кратко време, в самото начало на своята строително-инвестиционна кариера, двамата партньори в конфигурации с различни съдружници, успяват да построят и разпродадат на чуждестранни купувачи стотици жилища в различни сгради и затворени комплекси, разположени в големите морски и ски курорти на България — Банско, Пампорово, Слънчев Бряг, Свети Влас, Лозенец, Кошарица, Разлог и др. След края на бума с ваканционните имоти през 2009 г., днешните съакционери се насочват към строителството на жилищни сгради в столицата София, където пазарът е най-устойчив в годините на последвалата финансова криза. Важно е да се отбележи, че групата не спира да строи и през най-трудните години на пазара за ново строителство в България, през периода 2009-2015 г. През тези години паралелно с градските се довършват и две ваканционни сгради във високия сегмент. Камен Тасков и Никола Стоянов продължават своето развитие и трупането на професионален опит, независимо от нелесната конюнктура на пазара, изпълнявайки стриктно своята инвестиционна програма. Признание за своите усилия печелят в няколко престижни конкурса, включително и номинации за “Сграда на годината”.

През 2016 г. Тасков и Стоянов влизат в днешната си бизнес конфигурация, създавайки корпоративна структура, в която влизат няколко дъщерни инвестиционни компании, чрез които развиват строителството на жилищните комплекси от поредиците "Comfort Residence" и "Boutique Residence", разположени в различни квартали на столицата. Към настоящия момента текущото жилищно строителство, изпълнявано под шапката на строително-предприемаческия бранд ТАСКОВ & СТОЯНОВ надхвърля 6 300 кв.м., разпределено в 3 жилищни сгради  в столицата София. В процес на подготовка за стартиране е и най-новия проект "Comfort Residence – Малинова долина", разположен в динамично развиващия се район около новия булевард Крикор Азарян, между кварталите Малинова долина и Студентски град.

От позицията на времето и натрупания над 17 годишен строително-инвестиционен опит двамата предприемачи днес имат възможността да работят заедно в успешен бизнес тандем, основан на индивидуалните качества и способности на всеки един от тях, допълвайки се в отлична комбинация. 

Камен Тасков и Никола Стоянов са амбициозни бизнес предприемачи, които работят неуморно за изпълнението на ангажиментите, поети към стотици свои клиенти, които са им се доверили за строителството на своето мечтано жилище. Инвеститорите са изградили безупречна репутация, завършвайки успешно всички свои проекти в срок.

Възползвайте се от нашите услуги

Станете партньор