Super Credit е част от

Статия в stonehard.bg: "Boutique Residence - Южен парк" получи АКТ 16

“Boutique Residence - Южен парк” е първата сграда от новата серия проекти на ТАСКОВ & СТОЯНОВ, позиционирани в най-високия сегмент на жилищното строителство.

Строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ съобщава с голямо удоволствие, че жилищната сграда в кв. "Гоце Делчев" – “Boutique Residence - Южен парк” вече притежава Удостоверение за ползване и издаден АКТ 16.

Изразяваме своята благодарност за гласуваното доверие и честитим на всички новодомци, решили да закупят жилищен имот в сградата, още в процеса на строителство. С гордост можем да кажем, че проектът беше изпълнен изключително качествено.

“Boutique Residence - Южен парк” е първата сграда от новата серия проекти на ТАСКОВ & СТОЯНОВ, позиционирани в най-високия сегмент на жилищното строителство. В строителството са вложени материали и технологии от най-висок клас, в т.ч. тухли Wienerberger, окачена фасада HPL, алуминиева дограма с троен стъклопакет, общи части с полиран гранит, луксозен асансьор KONE и други модерни решения от световно известни производители.

Към днешна дата свободни за продажба остават ограничено количество апартаменти и паркоместа:

• Тристаен апартамент от €295 000;

• Двустаен апартамент от €150 000;

• Паркоместа от €25 000.

В качеството на лицензиран кредитен консултант от БНБ, SUPER CREDIT оказва съдействие за финансиране на покупка на имоти в “Boutique Residence - Южен парк”. Поискайте безплатна кредитна консултация от нашите експерти и получете възможно най-изгодната оферта за банков кредит с преференциални условия за покупка на имоти.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно