Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: LUXIMMO с три големи отличия на European Property Awards 2022

За втори път в 15-годишната си история LUXIMMO официално се нареди сред най-добрите агенции за недвижими имоти в Европа!

На 27.10.2022 се състоя церемонията по награждаването на European Property Awards, част от International Property Awards - най-престижният световен форум в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и недвижимите имоти. Събитието се проведе в хотел Royal Lancaster, Лондон.

LUXIMMO получи три големи отличия - Най-добра агенция за недвижими имоти в България, Най-добър сайт за недвижими имоти в България и 5-star Winner. Призовете бяха приети от управляващия директор на агенцията Невена Стоянова и Ралица Караджова (мениджър "Комуникации").

LUXIMMO се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година, когато отново спечели 5-Star Winner за Най-добра агенция за недвижими имоти в България.

Журито на European Property Awards се състои от 80 независими експерта, а председатели са Lord Caithness, Lord Best и Lord Waverley, членове на Камарата на лордовете в Парламента на Великобритания. Форумът има 29-годишна история и отличава най-добрите професионалисти в сферата на архитектурата, дизайна и недвижимите имоти по цял свят.

В качеството на лицензиран кредитен консултант от БНБ, SUPER CREDIT е доверен финансов партньор на LUXIMMO - агенция за луксозни и качествени недвижими имоти в България и чужбина.  

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно