Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: Luximmo Finest Estates e Агенция на годината за 2021!

"Публично обещах Luximmo да бъде най-добрият посланик на каузата на конкурса и мисля, че за целия ни екип това е голямо вдъхновение и тласък да бъдем по-добри хора и професионалисти. Да го направим, колеги!"

На 17.05 в Hyatt Regency Sofia имотният портал Имоти.нет раздаде своите Седми годишни награди.

Събитието е единственият подобен форум в България, който отличава най-добрите професионалисти в сферата на имотите и подкрепя добрите практики в бранша.

На церемонията Luximmo Finest Estates беше удостоена с двете най-големи отличия в категориите "Награда на потребителите - агенция за недвижими имоти" и "Агенция за недвижими имоти на годината" - голям бизнес

Статуетките бяха приети от Невена Стоянова, управляващ директор на агенцията.

Тя благодари на организаторите на събитието, а след награждаването сподели:

"Публично обещах Luximmo да бъде най-добрият посланик на каузата на конкурса и мисля, че за целия ни екип това е голямо вдъхновение и тласък да бъдем по-добри хора и професионалисти. Да го направим, колеги!"

Имотът определя бита, имотите вдъхновят и имат силата да са водещ център в живота на всеки един от нас. При нас никога не става въпрос единствено и само за инвестиции и сделки. Ние мислим, анализираме и избираме най-добрия начин на живот за нашите клиенти, заедно чертаем и определяме не просто житейския цикъл на едно поколение, ние продаваме декори за щастливи семейни истории, за проспериращ бизнес модел.

Ето защо ние в Luximmo имаме самосъзнанието да дефинираме нашата професия не само като една от най-сложните, но и като една от най-значимите в човешкия живот. От нашите действия и съвети, от нашата подкрепа, солидарност и искрени намерения зависи посоката на живот."

Тази година Luximmo празнува 15 години от създаването си. През април успя да разшири още мрежата си от офиси с отваряне на представителства в Русе и Дубай.
Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно