Super Credit е част от

Статия в investor.bg: Промоционална схема на плащане (20/80) в сграда OKINAWA Boutique Residence

Офертата важи само до края на юни! Без комисиона от купувача!

Имотите отново са гореща тема. Как да подберем правилно в какво жилище да инвестираме?

Купувачите на имоти ново строителство избират да вложат парите си в проекти, които гарантират качество, добавена стойност и атрактивни цени. Като предимство винаги се изтъкват и гъвкавите схеми на разплащане, които улесняват придобиването на имота.

Само до края на месец юни може да закупите своето ново жилище със следната промо схема на плащане:

 • 20% при подписване на предварителен договор
 • 80% при завършване на строителството (Акт 15 и Акт 16)

Офертата важи само до края на юни!

Апартаментите се предлагат, както завършени по БДС, така и "до ключ".

По желание на купувача строително-предприемаческата компания предлага пълен ремонт и всички довършителни работи на допълнителна цена от само 195 евро/кв.м с вкл. ДДС.

Снимка: ТАСКОВ & СТОЯНОВ 

Резервирайте сега при най-изгодни цени и условия!

Към днешна дата над 60% от жилищата в сградата са разпродадени.

Налични за продажба към момента: 

 • Едностайни апартаменти от €76 739 (без ДДС);
 • Двустайни апартаменти (с 1 спалня) от €88 667 (без ДДС);
 • Тристайни апартаменти (с 2 спални) от €142 078 (без ДДС);
 • Магазини, завършени "до ключ" от €212 640 (без ДДС);
 • Паркоместа от €17 500 (без ДДС).

Без индексация на цените.

Снимка: ТАСКОВ & СТОЯНОВ 

 

Първата сграда в България, развивана по концепцията Healthy Building за благоприятна и здравословна жилищна среда, с преимуществено използване на екологични материални и технологии:

 • OKINAWA Boutique Residence ще бъде сертифицирана по международни сертификати за енергийна ефективност;
 • На втора линия от бул. "Симеоновско шосе", в съседство с обновения търговски център "Фантастико", до бъдеща метростанция;
 • Централен самопромивен филтър, гарантиращ снабдяването на имотите с пречистена вода за питейни нужди;
 • Алуминиева дограма от световния лидер Alumil, с трислоен стъклопакет;
 • Вентилируема фасада от керамични плочи на водещия италиански производител Laminam, в комбинация със система на Baumit;
 • Влагорегулираща варова мазилка KlimaWhite;
 • Асансьори от водещия производител KONE, луксозно изпълнени общи части;
 • Подово отопление REHAU във всеки апартамент, стандартно включено в цената;
 • Фитнес на открито;
 • Японска дзен градина.

Визуализация: ТАСКОВ & СТОЯНОВ 

 

Резервирайте своя нов дом в Okinawa Boutique Residence сега, а платете по-голямата част от сумата при завършването на сградата!

За повече информация за Boutique Residence - Okinawa, моля свържете се с Любин Чаков на 0882 817 565 или разгледайте в сайта www.okinawa.bg

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в Boutique Residence - OKINAWA, с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
 
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно