Super Credit е част от

Статия в luximmo.bg: 30% от площта на софийския Лозенец заета от гори. Научете повече за най-новият проект в квартала

Изградената през последните години инфраструктура в квартала, както и метрото, правят Лозенец един от най-търсените за новодомците.

 

 

 

Очаква се един нов проект да се отличи пред съседните сгради в Лозенец след месеци. Неговото име е VISKYAR RESIDENCE.

 

Лозенец – престиж, метро и инфраструктура

Район Лозенец е разположен на хълма южно от старата градска част на София и опира в северните поли на планината Витоша.

Кварталът граничи с жк Иван Вазов, жк Стрелбище и Южен парк. Общо 30% от площта му е заета от гори.

Изградената през последните години инфраструктура в квартала, както и метрото, правят Лозенец един от най-търсените за новодомците.

Не бива да се забравя и фактът, че тук няма проблеми с училища или детски градини и болнични заведения, каквито се наблюдават в бързоизграждащите се райони в края на града.

ВИСКЯР РЕЗИДЪНС

В началото на 2023 г. се очаква да бъде завършен грубият строеж на проекта, но той вече предизвиква сериозен интерес сред купувачите. Сградата ще е на девет етажа, а качеството на строителството ще бъде безкомпромисно.

За продажба се предлагат двустайни, тристайни и четиристайни жилища, но това не е всичко.

На първите три етажа в проекта ще са разположени магазини, ресторанти и офиси, а в двете подземни нива ще са гаражите и паркоместата.

Луксозната сграда се намира на ул.“Вискяр“, до столичния хотел „Маринела“. Общите части ще са луксозно изпълнени, а отоплението ще е на ТЕЦ.

Срокове

Сградата се очаква да бъде завършена през март 2024 г. В нейното строителство се използват само висококачествени материали.

За повече информация можете да се свържете с Яна Янчева на 0884 657 885 или да посетите сайта на LUXIMMO!

Опитните кредитни консултанти на SUPER CREDIT ще Ви съдействат да финансирате покупка на имоти в ВИСКЯР РЕЗИДЪНС с банков ипотечен кредит при специални условия!
 
В качеството си на лицензиран кредитен консултант от БНБ, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.
 
Публикуваната статия е превод / преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно