Super Credit е част от

Статия в investor.bg: Здравословна жилищна среда в първата HEALTHY BUILDING сграда в България

Започнаха продажбите в един проект-събитие за българския пазар на имоти ново строителство в луксозния сегмент.

OKINAWA e най-новата жилищна  сграда на утвърдената строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ от  елитната линия Boutique Residence. Наречена  на едноименния японски “Остров  на дълголетниците”, OKINAWA е първата  и може би единствена засега жилищна сграда у нас, проектирана  с фокус върху здравето, благоденствието  и щастливия живот на своите бъдещи обитатели. Чрез използване на екологични строителни материали, авангардни технологични решения и оборудване се постига благоприятен микроклимат у дома и постоянна защита на човешкото здраве във всеки един аспект — физически, емоционален и психологически. 

OKINAWA носи оптимизъм за по-добър живот и провокира любопитство към технологиите на бъдещето, гарантиращи благотворното влияние на жилището върху човешкото тяло и сетива — една концепция, подчинена на устрема към ефективни решения за хармоничен живот в градска среда и възможност за диалог с нея въпреки нелеките условия в пространството на съвременните мегаполиси. 

Сградата ще бъде сертифицирана и по международните стандарти EDGE (за енергийна ефективност) и WELL (за сигурна среда на живот). 

Boutique Residence – OKINAWA  притежава ключово местоположение в нашия столичен град — непосредствено до изцяло обновения търговски център "Фантастико" на бул. Симеоновско шосе. Бъдещата жилищна  сграда е ситуирана на втора линия от големия булевард, което предполага повече спокойствие, но същевременно гарантира бърз и лесен достъп до голямата пътна артерия, а чрез нея и до всички основни точки на София. В съседство се намират спирки на градския транспорт, както и бъдеща метростанция на 3 мин. пешеходно разстояние.

Проектът се състои от жилищна част с 93 апартамента в 2 входа и отделна офисна секция на 9 етажа със собствен вход. Околното пространство е с площ от 1311 кв.м. и е решено с богато озеленяване под формата на истинска японска дзен градина, алеи за разходка с пейки и детска площадка.

Инвеститорите от ТАСКОВ & СТОЯНОВ залагат на модернистичен архитектурен стил, с използване на най-висок клас материали от водещи световни производители, голяма част от които са екологични и постигащи устойчиво строителство с дълъг експлоатационен срок, лесна поддръжка и минимални разходи на енергия:

 • Високотехнологична вентилируема фасада с окачени керамични плочи на водещия италиански производител LAMINAM;
 • Влагорегулиращи стени с “дишаща” мазилка на естествана варова основа KLIMAWHITE;
 • Филтрираща система CINTROPUR за пречистване на питейната вода;
 • Шумоизолирани “двойни зидове - сандвич” от тухлени блокове WIENERBERGER и минерална вата;
 • Висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет от световния лидер ALUMIL;
 • Луксозни асансьори KONE с повишена енергийна ефективност и неповторимо усещане за лукс, комфорт и принадлежност към специално място.;
 • Подово отопление на REHAU, инсталирано във всяко жилище, с възможност за включване по избор към термопомпа или газ;
 • Луксозно завършени общи части с полиран естествен камък по дизайнерски интериорен проект на STUDIO CREATIVE;
 • Богато озеленена територия на сградата с истинска Японска дзен градина, алеи с пейки и детска площадка. 

Налични за продажба са: 

 • Студиа (едностайни апартаменти) от €89 184 с вкл. ДДС;
 • Двустайни апартаменти от €98 991 с вкл. ДДС;
 • Тристайни апартаменти от €150 435 с вкл. ДДС;
 • Магазини на ниво партер от €255 168 с вкл. ДДС;
 • Паркоместа в подземен гараж от €15 000 с вкл. ДДС;

Всяко жилище разполага със собствен склад (мазе) в сутерена на сградата.

Без комисиона от купувача!

Научете повече за проекта от ТУК.

Вижте видео от първата копка на Boutique Residence - OKINAWA

В качеството на лицензиран кредитен консултант от БНБ, SUPER CREDIT е доверен финансов партньор на строително-инвестиционната компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се със SUPER CREDIT, за да получите разрешение.

Още от Полезно